Landsdækkende købsvurdering - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 71 74 71 21 eller skriv til os.

Om Købsvurdering

Hvad er Købsvurdering?
Købsvurdering er en online platform, hvor du som boligkøber kan indhente købsvurderinger fra specialister inden for boligkøb, boligøkonomi og boligforsikring. På Købsvurdering.dk udfylder du som boligkøber adressen på den bolig, som du muligvis er interesseret i at købe. Du oplyser desuden dine kontaktinformationer, så du kan blive kontaktet af de specialister, som vælger at udføre opgaven.

En Købsvurdering er gratis for dig som boligkøber
En købsvurdering er gratis for dig som potentiel boligkøber, og du binder dig ikke til noget. Formålet er at gøre dig bedre i stand til at foretage et godt boligkøb ved at du er godt forberedt. Udarbejdelsen af en købsvurderingen tager en rådgiver 1-2 arbejdstimer fordelt på gennemgang af database, forberedelse og afholdelse af telefonisk møde med dig, hvor detaljerne i købsvurderingen gennemgås.

Hvordan kan en købsvurdering være gratis?
På Købsvurdering.dk har rådgivningsvirksomheder mulighed for at byde ind på købsvurderinger, på fagområderder falder inden for deres felt i forbindelse med dit boligkøb. På den måde får disse rådgivere mulighed for at komme i kontakt med boligkøbere, som kan have interesse i at købe ydelser hos disse rådgivere, som ikke er gratis. Det er dog vigtigt at pointere, at købsvurderingen er 100 % gratis og uforpligtende.


Seneste Artikler

Øget Interesse for boligkøb trods corona

Øget Interesse for boligkøb trods corona

Seneste tal fra Finans Danmark viser at Coronakrisen ikke holder danskerne tilbage fra at købe bolig. Samtidig viser tallene ...
Salg af sommerhuse når nye højder

Salg af sommerhuse når nye højder

Flere end nogensinde før har anskaffede sig i 2020 et sommerhus. Det viser tal fra Danmarks Statistik der ligeledes ...
Køberrådgivning: Skal du have hjælp til at købe bolig?

Køberrådgivning: Skal du have hjælp til at købe bolig?

Hvorfor kan det være en god ide at bruge en køberrådgiver når du skal købe bolig og hvordan finder ...